achtergrond website met logo2

Veelgestelde vragen

Zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen?
Het plakken gaat heel eenvoudig en bij elke bestelling wordt een duidelijke plakinstructie meegeleverd. Wil je de stickers weer verwijderen? Ook dat gaat heel gemakkelijk. Van de meeste ondergronden kun je ze zo vanaf halen. Lukt dit niet dan kun je stickers ook verwarmen met een föhn en daarna verwijderen. Eventuele stickerresten verwijder je met makkelijk en veilig met een stickerverwijderaar of wasbenzine.
 
Waar kunnen de stickers allemaal op geplakt worden?
De stickers kunnen geplakt worden op alle gladde oppervlakken zoals glas, plexiglas, auto's , metaal, plastic, tegels, deuren, ramen, gladde muren etc. 
In de meeste gevallen kunnen de stickers ook op muren geplakt worden die beschilderd zijn met latex. Hoe gladder de muur hoe beter dit gaat. Ook behang is een geschikte ondergrond mits het behang glad is. De stickers kunnen niet hergebruikt worden.
 
Waar zijn de stickers van gemaakt?
De stickers worden gemaakt van vinyl. Dit is hetzelfde materiaal als gebruikt wordt op vrachtwagens, bouwborden etc. Gemiddeld gaat deze vinyl 3-5 jaar mee.
 
Hoe lang duurt het voordat de bestelling verzonden wordt?
Een bestelling wordt binnen 3 dagen na ontvangst van de betaling geleverd.
 
Kan ik de stickers zelf op maat maken?
De stickers zijn heel gemakkelijk los te snijden of te knippen met een schaar of mesje.
 
Ik wil graag een sticker laten maken met een afwijkende maat of een eigen tekst. Is dit mogelijk?
Dit is mogelijk, neem via e-mail info@decooz.nl of telefoon 06-39545823 contact met ons op.
 
Wat is de achtergrond van de sticker?
De stickers hebben geen achtergrond, de achtergrondkleur is de kleur van de ondergrond waarop je de stickers plakt. Het betreft dus gesneden stickers, je ontvangt alleen de letters en/of het figuur.
 
Ik wil een muursticker in spiegelbeeld bestellen, kan dit?
Alle stickers kunnen ook in spiegelbeeld gemaakt worden stel dat je ze bv op een ruit wilt plakken of twee figuren wenst waarvan 1 gespiegeld. Bij stickers die regelmatig in spiegelbeeld besteld worden kan je dit aangeven bij opties in andere gevallen graag ingeven bij opmerking aan het einde van het bestelproces.