achtergrond website met logo2

Plakbeschrijving

Plakbeschrijving (muur)meubelstickers/ sjablonen:
Belangrijk:
De muurstickers moeten binnen 12 weken worden gebruikt op de juiste ondergrond. Stickers plakken heel goed op een vlakke ondergrond. Indien de ondergrond wat ruwer is, dan is dit geheel voor eigen risico van de koper. De stickers plakken niet goed op pas geverfde ondergronden, goede droging is noodzakelijk.
 
Het plakken:
De ondergrond goed schoonmaken en/of stofvrij. Verwijder heel voorzichtig rollend de applicatietape (= het plakkende gedeelte van de sticker) zodanig dat de sticker/sjabloon erop blijft zitten. Een fijn hulpmiddel hierbij is een pelmesje, maar een mesje of pincet met een scherpe punt is ook prima. Belangrijk: Meet de sticker altijd uit aan de letters, niet aan de randen van de applicatietape.
 
Sticker plakken op effen muur, raam of hout:
Plak de sticker op de juiste plek. Wrijf de sticker goed aan met een zachte doek. Verwijder nu de applicatietape rollend van de sticker (houdt met je vinger de letters en figuren voorzichtig tegen de ondergrond. Als het geheel er eenmaal goed opzit voorzichtig met een doek of je vingers goed aandrukken. Eventueel met de föhn op een lage stand en dan met je vingers aandrukken. (let met de föhn op dat je dan alle oneffenheden op de muur of oppervlak goed gaat zien).

Glassticker op raam, servies of plantenpot plakken:
Ondergrond goed schoon en vetvrij maken. Als de ronding erg rond is, dan is het handiger om zin voor zin te plakken. Plak de sticker op de juiste plaats (meet aan de sticker zelf, niet aan de achtergrond). Druk goed aan en verwijder de applicatietape voorzichtig rollend eraf. Druk de letters nog eens goed aan met de vingers.
 
Sjabloon plakken:
Plak het sjabloon op de juiste plek. Wrijf bij de letters het sjabloon goed aan met een zachte doek. Verwijder nu de applicatietape rollend van de sticker (houdt met je vinger de letters en figuren voorzichtig tegen de ondergrond. Als het geheel er eenmaal goed opzit voorzichtig met een doek of je vingers goed de randen van de letters/cijfers goed aandrukken.
Tip: Gebruik dikke verf, zodat het niet onder de randen gaat lopen. En het is beter om meerdere laagjes verf aan te brengen dan één dikke laag. Uitlopers zijn achteraf goed aan te stippen met een klein penceeltje.

Sticker gevouwen per post ontvangen:
Leg de sticker met de geblokte kant boven op. Zet de strijkbout op de laagste stand, zonder stoom. Leg een theedoek over de sticker en strijk hem (niet te hard aandrukken). Het gaat er alleen om dat hij door de warmte weer recht wordt.
Mochten er nog vragen zijn, dan kan je altijd mailen naar info@decooz.nl
 
Succes met plakken en veel plezier met het eindresultaat! We vinden het altijd leuk om een foto van het eindresultaat te ontvangen.