achtergrond website met logo2

Chilly's BottlesNieuw in ons assortiment zijn de toffe Chilly's Bottles waterflessen. 

Ze zijn in drie verschillende afmetingen verkrijgbaar. Een erg mooi en duurzaam alternatief voor plastic flessen. Bovendien zijn er zoveel verschillende prints waar je uit kunt kiezen, dat er altijd wel een gave voor je tussen zit. 

De waterfles is heel goed te gebruiken als thermosfles, want water blijft 24 uur koel of 12 uur warm. Chilly's Bottles zijn gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrij staal, ze zijn BPA-vrij (een chemische stof welke veel voorkomt in plastic flessen). De dop van de waterfles aan de bovenzijde is luchtdicht, het lekt niet en de dubbelwandige vacuüm technologie zorgt er voor dat er geen condensatie in de fles ontstaat. 

De flessen zijn super hip om mee te nemen voor op je bureau op het werk, tijdens het sporten, voor op school of naar een dagje strand. Kortom de musthave voor 2021! 

Wat het extra tof maakt, is dat iedere Chilly Bottle in een bijpassende cadeauverpakking met print wordt geleverd. Dit maakt de Chilly Bottle nog eens origineel om cadeau te geven. Het enige lastige is; welke moet je nu kiezen? 


 

Sorteer op:
 
Chilly's Bottles Line Faces


InStock
25.00
Chilly's Bottles Black


InStock
35.00 Bestellen