achtergrond website met logo2

Hangmat 'Mijn favoriete plekje is in de zon'

Hangmat 'Mijn favoriete plekje is in de zon'
Hangmat 'Mijn favoriete plekje is in de zon'
Hangmat 'Mijn favoriete plekje is in de zon'
Hangmat 'Mijn favoriete plekje is in de zon'
Hangmat 'Mijn favoriete plekje is in de zon'
29.95
InStock
Heb jij ook al zo'n zin in de zomer? Met deze toffe hangmat van Zoedt wordt lekker chillen in de zon wel echt een feestje. Erg gaaf voor in de tuin, onder de veranda of op het balkon. 

Op de hangmat staat de toepasselijke tekst: 'Mijn favoriete plekje is in de zon'. De hangmat is gemaakt van canvas en heeft een ecru kleur. Aan het hoofd- en voeteneinde zit een houten plank met touwen, waaraan hij opgehangen kan worden. De afmeting van de hangmat is Ø 207 x 80 x 1,9 cm (van hout tot hout is hij 204cm). Het maximale gewicht dat de hangmat kan dragen is 150 kg. De hangmat wordt geleverd in een handige etui. De haken om de hangmat op te hangen worden niet bijgeleverd.

Super leuk om te combineren met de tuinkussens van Zoedt.

Selecteer bij verzendkosten pakketpost binnen NL/Belgie.

 

 


Terug naar overzicht