achtergrond website met logo2

Blog

Wat leuk dat je ook op onze blog pagina komt kijken. We zullen hier blogs schrijven die over het werk gaan, nuttige tips vertellen over onze technieken, maar ook verhalen over ons dagelijks leven ga je hier aantreffen.
Van huis uit zijn we geen echte schrijvers, maar toch vinden we het leuk om wat meer over onze bezigheden te vertellen. 

Veel leesplezier,
Monique 


 
n Geluksmomentje
10 september 2015

Afgelopen zomer zijn we stiekem best druk geweest met alle bestellingen voor diverse tekstborden en stickers. En er was ook veel vraag naar wegwijspalen voor in de tuin en voor bruiloften. Naast al die werkzaamheden hebben we ook de tijd genomen om na te denken over nieuwe ontwerpen. Zo heb je wellicht via de facebookpagina van DecooZ al vernomen dat we verschillende Momentjes hebben geintroduceerd.

Je herkent het vast wel; je wil een leuk, origineel en toepasselijk cadeautje geven voor bovendien een leuke prijs, maar je weet niet zo goed wat. Een kleinigheidje om bijvoorbeeld iemand te bedanken, te feliciteren of om een vriend of vriendin gewoon eens lekker in het zonnetje te zetten. Wij komen zelf namelijk met regelmaat in zo'n situatie. Hierdoor ontstond onder he
The Day After ...
15 juni 2015

Agnes in onze strandtent op "Hippie Beach Day' te Ouddorp.

Vandaag voelt het als een soort van "The Day After". Gisteren hebben we een enorm leuke dag gehad op de Hippie Beach Day in Ouddorp. Om 06:30 uur ging de wekker, douchen, hippie kleren aan, broodjes gesmeerd, koffie gezet, auto volgeladen en gaan! Op het strand aangekomen, konden we de spullen uitladen om vervolgens op zoek te gaan naar een mooie plek op het strand. Het bleek een hele tocht om alle kratten door het zand te dragen, maar dat hadden we er graag voor over.

Op onze plek aangekomen kwam de grote uitdaging: onze strandtent
DecooZ autobelettering
26 mei 2015
Gisteren de auto bestickerd met onze eigen stickers. Erg trots op het resultaat. Lang gewacht om met reclamestickers te gaan rijden door een absurde reden. Ik heb namelijk een bloedhekel aan autowassen.... Mijn 15 jaar oude dametje (jawel mijn auto is een zij) wordt heel goed verzorgd, uitgebreide jaarlijkse beurt etcetc, maar wassen hooguit 3 keer per jaar. 
Vanaf nu gaat de dame ook blinkend door het leven, want reclamerijden met een vuile auto kan natuurlijk niet. Op de foto zie je haar gewoon lachen, zou het uitlachen zijn.....

O ja mocht je ook op zoek zijn naar autobelettering, dan kunnen we dus ook :-).

Genieten van het heerlijke weer tijdens het werk
17 april 2015
We boffen deze week met het heerlijke weer en dat we lekker buiten kunnen werken. Gisteren hebben we de leuke strandtassen beschilderd. Best nog wel een karwei, de sjablonen blijven niet goed plakken dus we moeten het echt met z'n tweeën doen. Monique houdt het sjabloon op z'n plek en ondergetekende verft en niet alleen de tas, maar ook de handen van Monique ;-). Aan het einde van de middag had Monique dan vrolijk gekleurde handen en waren we erg blij en trots met het resultaat.Tijd gaat snel en we kunnen weer lekker naar buiten
22 maart 2015
Dan neem je je voor om iedere week een stukje te schrijven, maar blijkt dat door teveel bestellingen en de jaarlijkse administratie niet te lukken. Dus we klagen niet, maar voor jullie lezers is het leuker als we natuurlijk iedere week een blog schrijven.

Waar we superblij van worden is het mooie weer van afgelopen weken, we kunnen heerlijk ook weer buiten werken en krijgen gelijk inspiratie voor leuke items voor in de tuin.

We zijn dan ook bezig met leuke items voor in de tuin te ontwikkelen, superleuk en vrolijk. Dan krijg je één idee en ben je daar mee bezig en dan volgen nog 10 ideeën hoe het ook nog kan. Nu zi
De facebookpagina
28 januari 2015

Jaaah, het is gelukt om de omslagafbeelding op facebook enigszins scherp te krijgen. Al een week zijn we bezig om dit voor elkaar te krijgen. Inmiddels zijn we niet alleen handig met tekstborden ontwerpen en maken, maar ook computergenieën :-). Eh nee als we dat waren hadden we het vorige week natuurlijk al voor elkaar gekregen.

Dit is voor nu even achter de rug en dan kunnen we ons gaan focussen op de workshops en party's. Dat is nog een heel gepuzzel om iets leuks en creatiefs te bedenken. Dus mochten jullie ideeën hebben.... die zijn altijd welkom. Wordt vervolgd, Santé!

Druk, druk, druk
22 januari 2015

We zijn druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten om de website te kunnen openen. We willen graag vandaag open.
Er gaat toch meer tijd in zitten dan je vooraf denkt.
Wel gezellig zo met z'n tweeën iedere keer weer kijken, ja zo is het leuk, of nee dat moet toch net even anders.
We gaan nog een aantal familieleden en vrienden vragen om eens heel kritisch naar de webshop te kijken of we in onze enthousiasme niet teveel fouten over het hoofd hebben gezien.
Jij als lezer nodigen we ook graag uit om suggesties en tips bij ons
kenbaar te maken!